Zwyczajne Walne Zebranie Sprawozdawcze Członków Stowarzyszenia Dolnośląska Organizacja Turystyczna w dniu 22 września 2022 roku

Szanowni Państwo,

zgodnie z Uchwałą nr 691/2022 Zarządu Stowarzyszenia Dolnośląska Organizacja Turystyczna z dnia 5 września 2022 roku uprzejmie informuję, że w dniu 22 września

2022 roku odbędzie się XXXV Zwyczajne Walne Zebranie Sprawozdawcze Członków Stowarzyszenia Dolnośląska Organizacja Turystyczna, na które uprzejmie zapraszamy upoważnionego przedstawiciela członka zwyczajnego. Bardzo prosimy o przesłanie potwierdzenia obecności mailowo do dnia 19 września 2022 r. na adres malgorzata.sprawka@dot.org.pl

Zwyczajne Walne Zebranie Sprawozdawcze Członków Stowarzyszenia Dolnośląska Organizacja Turystyczna odbędzie się we Wrocławiu w budynku Dolnośląskiego Centrum Filmowego przy ul. Piłsudskiego 64a.

• godz. 10:00 – I-szy  termin
  • godz. 10:15 – II-gi   termin.

Wszystkie materiały zamieszczone na stronie są także do wglądu w siedzibie Dolnośląskiej Organizacji Turystycznej  ul. Świdnicka 44, 50-027 Wrocław.

Tym razem chcielibyśmy zachęcić Państwa do udziału w Walnym Zgromadzeniu również ze względu na przewidziane atrakcje, takie jak:

• szkolenie Google Ads w turystyce,
  • przedstawienie wyników badań ruchu turystycznego za rok 2021,
  • rozmowy stolikowe.

Adam Zawada

Prezes Zarządu DOT

Materiały na XXXV ZWZSC DOT:

Uchwała Zarządu DOT w sprawie zwołania XXXV ZWZSC DOT

Porządek obrad na XXXV ZWZSWC

Protokół z XXXIV Nadzwyczajnego Walnego Zebrania Członków DOT 23.08.2022

Załącznik nr 1 Projekt uchwały ws. przyjęcia planu finansowego i merytorycznego za rok 2021

Załącznik nr 1 projekt uchwały ws. przyjęcia sprawozdania finansowego za rok 2021